Новый вид лохотрона!

Adon Leon

3 х папа, 4 х дед.
14 Ноя 2004
1.498
102
63
71
Israel, Mediterranean Sea
soundcloud.com
Дядя умер?! Х...с ним!!! А как вам нравится такое?! Сегодня получил по Скайпу:
ATTENTION PLEASE,

SORRY FOR ANY INCONVENIENCES MY LETTER MIGHT CAUSE TO YOU,BUT PLEASE PARDON ME AS I AND SENDING YOU THIS LETTER WITH PAINS.

MY NAME IS ESTHER MAYELE, 22 YEARS OLD. THE FIRST AND ONLY DAUGHTER OF LATE CHIEF JOHN MAYELE, A DIAMOND DEALER IN MY COUNTRY DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO ,UNTIL HE WAS LATER ATTACK BY REBELS AS A RESULT OF POLITICAL CRISES.HE WAS LATER RUSHED TO THE HOSPITAL AND LATER DIED.

BEFORE HE DIED WHEN TAKING TREATMENT IN BED,HE NOW DISCLOSED TO ME AND MY SURVIVING MOTHER THAT HE DEPOSITED THE SUM OF 13.7 MILLION US DOLLARS IN A TRUNK BOX SEALED WITH A INSURANCE AND SECURITY COMPANY IN ACCRA GHANA AS FAMILY PRECIOUS BELONGINGS WHICH HE WANTED TO USE TO INVEST WITH A FOREIGN PARTNER ABROAD, HE DEPOSITED THE FUNDS IN A TRUNK BOX AS FAMILY PRECIOUS BELONGINGS SO THAT THE COMPANY STAFF WILL NOT RAISE EYE TO THE TRUNK BOX,USING MY NAME AS THE NEXT OF KIN, AS IT WAS ALSO STATED IN THE DEPOSIT DOCUMENTS COVERING THE CONSIGNMENT. AFTER HIS FUNERAL I AND MY MOTHER NOW TRAVEL DOWN TO GHANA TO LOCATE THE SECURITY COMPANY WITH THE AID OF THE DOCUMENTS AND THE DOCUMENTS WERE CONFIRMED BY THE SECURITY COMPANY AND THE CONSIGNMENT WAS SHOWN TO US.

BEFORE MY FATHER DIED,HE THEREFORE ADVISED ME TO LOOK FOR A RELIABLE, TRUST WORTHY AND GOD-FEARING PERSON WHO WILL ASSIST ME TO TRANSFER THIS FUNDS ABROAD STRICTLY FOR INVESTMENT PURPOSES AND HE ADVISE ME TO LOOK FOR A FOREIGN PARTNER WITH THE IMAGE OF GOD WHO CAN STAND FOR ME TO CLAIM THE CONSIGNMENT ABROAD,BECAUSE HE MADE AN AGREEMENT WITH THE COMPANY THAT NOBODY,NOT EVEN ME THE NEXT OF KIN CAN ACCESS TO THE CONSIGNMENT DIRECTLY IN GHANA,AND IT HAS TO BE TRANSFERRED OUTSIDE AFRICA.

I AM SOLICITING FOR YOUR ASSISTANCE TO TRANSFER THIS CONSIGNMENT FOR AN INVESTMENT PURPOSES IN YOUR COUNTRY. HOPE TO TRAVEL WITH TO YOUR COUNTRY AFTER A SUCCESSFUL TRANSFER OF THIS CONSIGNMENT.

THE CONTACT OF THE SECURITY COMPANY WILL BE GIVEN TO YOU AS SOON AS YOU SHOW YOUR INTEREST AND WILLINGNESS TO ME. SO THAT YOU CAN NOW INSTRUCT THEM AS MY LATE FATHER FOREIGN PARTNER ON WHERE AND HOW THIS CONSIGNMENT WILL BE TRANSFERRED TO YOU.

I AM OFFERING YOU 20% OF THE TOTAL SUM OF $13.7 MILLION AS COMMISSION FOR YOUR ASSISTANCE TO TRANSFER THIS FUND. MAY I STRONGLY RE-EMPHASIZE THAT THIS TRANSACTION IS HIGHLY CONFIDENTIAL, HITCH FREE AND THIS WILL BE SUCCESSFULLY CONCLUDED.

I CAN SEE THAT YOU ARE A GOOD PERSON,PLEASE GET BACK TO ME.I REMAIN LOYAL AND HONEST WAITING TO HEAR FROM YOU SOON.GOD BLESS YOU.

YOURS SINCERELY,
ESTHER MAYELE (MISS).
EMAIL: .................................

Не-а... В нигерийских напевах, лейтмотивом проходит тема усопшего дяди, оставившего офигенное наследство, и абсолютная беспомощность нотариусов в поисках его прямых наследников. Этот новоиспечённый пирожок с конголезской начинкой. Рассчитан на любителей африканских сладостей. Милая мисс, знать меня не зная, сделала абсолютно правильный ( на мой взгляд :wink3:) вывод, о том, что я хороший, отзывчивый и порядочный человек. И что я соглашусь всего за 20% от 13,7 лимонов быть её посредником в инвестициях и т.д...
Нет, милая мисс! Или всё ( после смерти троюродного дяди ), - или ничего!! Работать за копейки УНИЗИТЕЛЬНО!!!

госспади, таких писем миллион и все они построены одинаково. Ничего нового

я вобще на такие только взгляд кину и в мусорку не читая.:this:

Я слыхал, иные умудряются с этих нигерийских принцесс и министров денежку срубать.

Dear Spartak Bourangoulov,

Greetings and good day. I am Barrister.Gulshan Verma,a personal Attorney to your relative and a national of your country,(Mr.David Smith.Bourangoulov),who left behind the sum of (US$15.5M) with a bank here before his sudden death,you don't have to be worried about this because I am an attorney at law and with my influence here as a resident attorney to the decease I have a full right to present whoever I want as his relatives since the bank board has already notified me to present his relative within the next 21 official working days or they will confiscate his account and move the entered fund into Government treasury as unclaimed bill pending when all matter are settled before it can be call out and share among the bank officials.

Please contact me with my private email for more directives and details(gulshan_verma@qatar.io).

Млин...ясно, что развод))))
Но где-то в глубине души ворочается червячок под названием "хочу сказку! а вдруг!?":girl_crazy:

Внимание, новый способ мошенничества!

Орудует группа молодых девиц. Действуют следующим образом: вы выходите из супермаркета, подходите к машине, загружаетесь и хотите уехать. В этот момент к машине подбегают две хорошенькие девушки и слезно просят подвести их до метро, у них украли деньги, а там их встретит мама. Вы соглашаетесь. Одна садится на переднее сидение, другая назад. И вдруг та, что впереди наклоняется и начинает делать вам минет, а вторая, пока вы млеете, жрёт ваши продукты. БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ! БАНДА ДЕЙСТВУЕТ ОЧЕНЬ ВИРТУОЗНО. У меня сожрали два батона хлеба, майонез слобода и пачку мороженных пельменей!

(с) не мой

Mr.David Smith.Bourangoulov
Власкуты
А мне вот только "Племенной скот абердино-ангусской породы. Продажа" приходит да "Как правильно обанкротить фирму".
И только один честный своё письмо так и назвал: "Спам"

• Like
Реакции: axis
точняк, адрес магаза не помешал бы, и надо бы контр меры выработать, типа сажать только одну, та которая на переднее сиденье садится, либо ничего не покупать а иметь пакеты с муляжами, их и выносить типа из маркета :girl_hospital:

либо ничего не покупать а иметь пакеты с муляжами, их и выносить типа из маркета
Какие все жадные, жалко что ли девулю угостить? Нехай жреть, главное что бы та, на первом сидении ничего не куснула :smile:

• Like
Реакции: Al Brazy и axis
Нехай жреть, главное что бы та, на первом сидении ничего не куснула
Женщина, желающая похудеть, получает от врача рекомендацию
для начала ничего не есть первые две недели. Через неделю
она прибегает к врачу и в ужасе сообщает, что во время
орального секса откусила у мужа яйцо и проглотила.
- Да вы не переживайте так сильно - это всего 150 калорий

з.ы. вобщем главное чтобы та которая спереди садится не на диете была :lol2:

• Like
Реакции: bigo, Kurnik и axis
только я не врубился, что такое батон хлеба ...
это как шоколад бывает слоями чёрного горького и белого в одной плитке. В батоне хлеба снаружи белый пшеничный, а внутри ржаной... :blush:

• Like
Реакции: konion
Rusik, а это кирпич! )))))

Батон
044_005.jpg

Буханка
044_018.jpg

http://izosoft.ru/disk_055.htm

Самое страшное и непонятное на берегах Невы - слово "Бадлон"))

fakeitback, и что это? )))

Rusik, да да, я лажанул. Поправился позже чем ты написал, сорри. Не думал что ты так шустро ))))))))

ЗЫ
У нас просто буханки белого обычно не продавали, тока черного, отсюда привычка ))))))

• Like
Реакции: konion

Сейчас просматривают