Первое Всеукраинское собрание звукорежиссеров

• Автор темы Автор темы andmat
  • Дата начала Дата начала

andmat

Well-Known Member
25 Ноя 2002
1.175
252
83
64
Украина, Запорожье
szu.ukrbb.net
Вот такое мероприятие будет проводиться в рамках Українського музичного ярмарку - 2007:
Перші Всеукраїнські збори звукорежисерів
в рамках проведення ”Українського музичного ярмарку - 2007”
(м. Київ, 25-27 жовтня 2007р.)

( пав. №1 НВЦ )

26 жовтня
14:00 -- 15:00

СЕМІНАР

”Звукорежисура : сучасний стан справ та проблеми розвитку. Тарифікація персоналу та сертифікація обладнання (студії звукозапису та концертні комплекси)”.
Ведення : Володимир Різник – Голова спілки.

15:00 -- 16:00

Установча конференція Всеукраїнської творчої спілки звукорежисерів
Оргкомітет – Київська міська творча спілка виробників відеограм і фонограм.

Присоединяйтесь! :)

относительно семинара представляеться все настолько сухо что похожее скорее, на формальную встречу схожую на собрания акционеров бывшых АО МММ ;)
они даже выставку нормально организовать не могут - бегает администратор павильона с просьбой (ультиматумом) сделать потиже и вообще не шуметь..
кстати, тема о встрече на выставке (именно тусе (сдыбе) рмм, а не этого совкового, извините, съезда) давно уже поднята во флейме (надо бы ее во встречи перенести)
http://forum.rmmedia.ru/index.php?showtopic=39976

Еще информация про союз:

Київська міська творча спілка виробників відеограм і фонограм
(реєстрація в травні 2006р.)

Набуто офіційний статус творчої спілки після перетворення її з громадської організації.

Серед засновників творчої спілки --провідні звукорежисери країни, зокрема,
ветерани українського звукозапису – Леонід Бильчинський, Юрій Вінник, Олег Ступка, Володимир Лещенко, Олександр Мельник, чий творчий доробок складає тисячі опублікованих записів.

Членами спілки є більшість провідних звукорежисерів країни та здібна молодь, що набуває практичного досвіду при спілкуванні з “метрами”, зокрема, під час щомісячних семінарів, які влаштовуються для професійного обміну досвідом,
обговорення актуальних проблем нашого шоу-бізнесу.

Основна мета діяльності Спілки :
- творча діяльність у здійсненні звукозаписів і відеозаписів;
– турбота про правовий, соціальний та професійний захист членів спілки;
– розвиток національної індустрії культури;
– сприяння відродженню, розвитку та популяризації народної творчості через звукозапис, відеозапис.

Найближчі плани Спілки :
 систематизація та подальша сертифікація студій звукозапису ( технічних засобів) і фізичних осіб, що здійснюють процес запису : як можливий результат –ліцензування діяльності;
 розробка пакету типових угод виробника фонограми (відеограми);
 співпраця з відповідними ОКУ з метою розробки дієвих механізмів справедливого розподілу частки винагороди (роялті) виробників, що
збирається згідно з Законодавством;
 співпраця з іноземними (міжнародними) спорідненими фаховими
організаціями тощо.

Відразу після створення спілки з місцевим статусом була поставлена мета -- перетворити її на Всеукраїнську організацію. Для цього на наступні Загальні збори спілки ( в жовтні – під час проведення “У М Я - 2007”) запрошені представники практично всіх регіонів України для проведення відповідних Установчих зборів.

Контакти :
Президент Спілки -- Олег Ступка,
Голова Спілки -- Володимир Різник,
Організаційний директор -- Георгій Шевко.

Адреса : вул.. Пушкінська, 32, м. Київ, 01004.
Тел. ( 044) 279 2858, (066) 726 1560.
E-mail: info@gvf.org.ua;
george@prosoundlight.kiev.ua

<div class='quotetop'>Цитата</div>
Найближчі плани Спілки :
систематизація та подальша сертифікація студій звукозапису ( технічних засобів) і фізичних осіб, що здійснюють процес запису :
як можливий результат – ліцензування діяльності[/b]
Выделено ключевое. Я даже догадываюсь, кто это придумал... Это ведь лучший бизнес, чем записывать, не так ли?

andmat, а вы-то кто?

<div class='quotetop'>Цитата(andmat @ Oct 17 2007, 02:48 PM) [snapback]509471[/snapback]</div>
Найближчі плани Спілки :
 систематизація та подальша сертифікація студій звукозапису ( технічних засобів) і фізичних осіб, що здійснюють процес запису : як можливий результат –ліцензування діяльності;
[/b]

Типа - есть ProTools - лицензия, нет - не-лицензированная студия? :)

P.S.: а может - всех посчитать хотят? :)

pent@gon,
andmat, а вы-то кто?
Моей фамилии нет в списке контактов. :D Я в спилке не состою. Мне на мыло пришло письмо, которое и цитирую. Правда, и Ступку я знаю уже давненько.
Выделено ключевое. Я даже догадываюсь, кто это придумал... Это ведь лучший бизнес, чем записывать, не так ли?
Чем строить догадки, давай лучше поинтересуемся лично, что имеется в виду. Я так и сделаю - все равно собирался на ярмарку.

Так и я так думаю. Забегу, поздороваюсь, послушаю... а там видно будет.

Сейчас просматривают